svētdiena, 2009. gada 12. aprīlis

Kish mish



Ilgi neesmu rakstijusi – tukstoskart atvainojos.
Ir daudz ko stastit, jaatzist.
Pirmkart, es jau mineju, cik arpratigi skaisti seit ir?! Nekad (bet nekad) nepieradisu pie tiem debeskigajiem kalniem un skatiem visapkart – idille.
Otrkart, iemesls, kapec neesmu rakstijusi, ir vienkarss – esam sakusas loti aktivi darboties. Katru dienu ejam uz skolu vai bernu namu, kopuma apmeklejam 6 iestades (draugiem.lv bus galerija ar nelielu ieskatu). Vispar jau progresejam un pasas aizvien vairak izbaudam to savu “darbu”. Sodien, piemeram, kartejo reizi sajusminos par Kalyeli brinumpuikam.
Treskart, ak Dievs, ka man ir noriebusies indiesu mentalitate! Vakar pienaca bridis, kad domaju, ka sajuksu prata. Visi visu laiku blenz virsu, siki puikas lien istaba un visu aiztiek, kaut kadi nenormalie nespej atsuties, ik uz solja tevi grib apcakaret – fui. Gribas izrauties uz bridi prom, par daudz te to indiesu.
Ceturtkart, mes ari izklaidejamies. Vakar bijam paraglaidingot. Nu, jasaka – elpu aizraujosi! Iespejams, viens no neaizmirstamakajiem briziem dzive, lieliska pieredze. Bail bija, bet tas atmaksajas ar uzviju. Ari bus draugos bildes (paldies Baibai).
Nu, tas ta isuma viss laikam. Aa ne, vel japastasta par Ivo – musu jauno chomu.
Ivo ir polis, Ivo ir 37 gadus vecs, Ivo 7 dzives gadus ir pavadijis ieslodzijuma (gan Eiropa, gan te, Indija), Ivo ir narkodileris, Ivo sobrid gaida tiesas pravu un tiek smagi cakarets (risks – 10 gadi cietuma), Ivo ir loti vientuls, Ivo ir ari loti bedigs un vel Ivo ir viens no gudrakajiem cilvekiem, ar ko nacies runat.
Viss. Drizuma vispar planojam aizbraukt uz Dharamsalu (Dalai Lamas mitni) un ta saukto “Mazo Tibetu”. Pec tam atkal atpakal pie darbiem. Ak ja, starp citu, lidmasinas reisu majup parcela – busu 15.maija.

1 komentārs: