svētdiena, 2009. gada 15. marts

Par darbu runajot...

Cik nu darbs, drizak darbosanas 
Pagaidam diezgan aktivi dodamies uz Kalyeli bernu namu un OLS skolu. Kalyeli ir aptuveni 30 puikas 10-15 gadus veci. Tur mes braucam svetdienas, spelejam speles gan ieksa, gan ara, druscin zimejam, fotografejamies un vispar izklaidejamies! Puikas ir tik tik tiiiik forsi – absolutas saulites!
Uz OLS skolu ejam biezak. Tur katrreiz censamies panemt citu klasi un tad 80min ar viniem darbojamies. Si ir loti laba skola, macibas viniem angliski un lielaka dala bernu ir teicamnieki. Direktors ir macitajs (kristietis!), bet skola macas lielaka dala hinduistu. Te mes vadam ta saukto „Moral Values class” – reizem tas ir team-building speles, reizem kadi citi uzdevumi, ko izdomajam. Ari te es jau jutos piekerusies daziem berniem, kaut gan ar Kalyeli to isti nevar salidzinat. Tur ta sajuta ir vnk citadaka, laikam sirsnigaka.
Drizuma saksim piestaigat uz vel vienu skolinu, kur 2reiz nedela meginasim vadit basketbola nodarbibas 14-gadigiem zeniem. Ja neskaita so, tad vel mums padoma ir Bharat Bharati skola un Kullu bernu nams. Tur gan vel jasaruna ar vadibu, to darisim rit. Rit vel ari svinesim musu dzivoklisa saimnieka dela Chipu dzimsanas dienu. Aizparit svinesim Baibas dz.dienu. Arprats – vienos svetkos...
So ierakstu gribejas veltit „darbam”, tapec te ari beigsu. Loti gribejas pastastit, ka mes te kaut ko ari daram, ne tikai izklaidejamies! ;-)
Dariet jus ari labas lietas. Bet dariet ar prieku. Cau!

2 komentāri: